/

The strongest success is self-esteem: Believing you can do it, believing you deserve it, believing you will get it.

Fy fan! Jag vill bara kräkas upp hela jävla skiten! Åt nyss två hamburgare här hemma med pappa. Usch. Fy. Blä. Men jag var så jäkla hungrig, vaknade i princip nu efter mitt nattpass. Och när jag ställde mig på vågen hade jag ijuförsig gott ner ytterligare. Men ändå, så jävla onödigt! Nej nu får jag släppa detta och sysselsätta mig med någonting annat! Förmodligen kommer jag hänga i sängen större delen av kvällen innan det är jobbdags i morgon. Jag känner mig inte riktigt levande än... Haha! Förövrigt så mår jag sjuktdåligt. Psykigt. Men det vet jag ju varför: MENSHELVETET!
/

Tvättat bilen efter klagomål...

och nu ska jag sova några timmar innan det är dags att jobba natt. Jag har en hel del att fixa med innan. Jag var tvungen att gå upp klockan 11:00 i morse och åka och städa. Gah, jag kan inte fatta att jag gör min sista dag på det jobbet på sex månader nästa söndag.😯 Jag har inte riktigt än insett att jag ska åka eller börjat packat och idag är det exakt 2 veckor kvar. Nervositeten har heller inte kommit än, men längtar ihjäl mig, det gör jag i alla fall!😃 Som sagt så är jag övertygad om att den kommer, frågan är bara när...😉
Min nytvättade bil! Inte så pjåkigt va? Nästa gång ska jag ta det bästa tvättpaketet. Jag maskintvättar alltid för att jag är så lat.
/

15:15

Som den jobbnarkomanen man är blir man såklart jätteglad när dom ringde från jobbet och erbjöd mig att jobba natt. Självklart tackade jag ja. Är dock lite nervös i och med att det är allra första gången som jag kör ett nattpass men det går säkert prima ballerina det också. Får jag bara till mig ordentligt med sömn ska det nog flyta på riktigt bra det också. Passet är från 21:00-07:15. Det kommer blir riktigt feta pengar med både natt, helg och kvälls-OB!