/

23:43

Nog för att jag älskar regn, men när det kommer till åska och blixtrar som ibland kan höra regnet till känner jag mig ganska så obekväm. Vilket det precis just nu gör. Det både åskar och blixtrar om vartannat. Jag som vanligtvis somnar så bra till regn känner mig bara väldigt väldigt obekväm i min varma sköna säng just nu. Och jag är i extremt behov av sömn just nu eftersom att jag inte direkt sovit alls bra de här två truckutbildningsdagarna, har kanske sammanlagt sovit runt 6 timmar vilket ju säger en hel del, och att jag till och med nästan lyckades somna några gånger under teori-omgången säger ännu mer. Snälla obehagliga väder UPPHÖR så att John Blund kan få komma och ta mig med storm!

/

21:38

Nu kan jag ÄNTLIGEN pusta ut! Har precis gjort klart testet. Det kändes relativt bra, var dock lite stressad kring tidsbegränsningen. Var skeptisk till om den verkligen skulle vara tillräcklig, men det var inga problem med det. Det var ju mitt första psykologiska-test, men det gick bra. Men nu har man allting klart för sig om det blir flera gånger man blir ombedd att göra sådana. Det känns skönt!
Det får bli en bild på Elise bara för att hon är så jävla bäst!
 
/

...

Fy vad besviken jag blev! Men det är ingen idé att ta upp nånting med en människa som aldrig kan erkänna att den har fel, alltid lägger skulden på andra samt skyller ifrån sig. Man blir nästan aldrig förvånad nu för tiden. SUCK! Blev lagom otaggad nu...men jag är egentligen inte bitter, som sagt så är jag verkligen inte förvånad och lite van.