/

10:40

Sitter i bilen alldeles svettig och dan efter min morgon marsch! Det var superskönt att gå milen (som vanligt) plus att det var extra skönt att sova ut ordentligt i morse och ändå komma ut på promenaden så pass tidigt som klockan åtta. 

Ikväll blir det bio med Elise, vi ska köra en favorit i repris och gå på skräckfilm på bio. You will know her name Carrie tänkte vi kika på.😃
/

Dagens ridning

Idag var Preben för ovanligheternas skull jättepigg och galopperade sjuktfort så det gick utav bara den på dagens lektion, superhärligt! Morötter bjöds det på efteråt också bara för att han är så himla fin och... DUKTIG!

❤️
Två andra pigga och alerta herrar i stallet. Sebbe och Gretski.

Fina Gretski!

Nej nu måste jag sova för i morgon är det ju dags för jobb igen - 08:30-16:45, orkar inte jobba! Men nu får jag stå ut två dagar till tills min härliga helg! No pain no gain... Eller?

/

Leif G.W Person❤️

Måste vara en av mina största förebilder utan någon konkurrens! Han är så klok, jordnära och bara så jävla bra! Precis lyssnat på honom nu, han var gäst i Helenius Hörna. Han har alltid så många visa ord. Tänk om man kände karln. En riktig tankeställare det fick man också. Då han pratade mycket om sjukdomar och missbruk bland annat. Livet är för kort för att slösas bort, så jävla enkelt är det!