/

Don't be upset by the results you didn't get with the work you didn't do.

 
Just nu sitter jag och pular med ett mat&tränings-schema som jag från och med i morgon ska tag tag i. Eftersom att jag ska träffa Linnea ikväll och äta gott innan hon åker till Boston så vill ju även jag kunna unna mig något supergott!
 
Men annars går träningen kanonbra, jag har fortfarande träningsvärk från yogan som var i torsdags så det är ju bra. Plus att Elise även påpekade att hon tyckte att jag gått ner mer i vikt. (vilket jag ju har) trots att jag slarvat en hel del med kosten den senaste veckan, jag vågade erkänna det för Elise och fick en stålblick ha ha! Men jag har ju inte direkt stillasittande jobb så bara det gör ju susen. Och jag kan ju bara föreställa mig hur mycket det kommer vara till hjälp för mig nu när nya veckan börjar. Det är ju två långpromenader som gäller, ridpass, yoga och pilates pass. Jag får ju köpa ett månadskort eller något så jag kan gå på yogan och pilatesen billigare. Och det får jag även göra i Örebro, nog för att det finns yoga i stan men det är bara en gång i veckan vilket jag inte anser vara tillräckligt. Men jag kommer givetvis att utnyttja yogan här också. Enligt mig är ju träning sex dagar i veckan tillräckligt, men det är svårt att få in sådant med ridlektioner, kanske i pilatesen och yogan också. Men jag får ju kolla upp alla möjligheter. Sedan så finns det ju ingenting som säger att man inte kan slänga sig på golvet hemma och köra lite när man kommit in ordentligt i passena. 
 
/

21:59

Är egentligen skittrött! Vill bara sova, men känner mig samtidigt ganska bloggsugen. 

Idag har jag jobbat och tränat. Yoga is the shit! Hela jag skakar förtillfället! Men det är ju så förbannat skönt! Ha ha, för er som inte vet så innebär ju yoga en hel del balans och Elise har ju inte den bästa, men jag klandrar henne inte. Hon är ju trots allt ingen ryttare, hihi! När vi förut stod i en position tappade Elise balansen och tog tag i mitt ben vilket ledde till att även jag tappade balansen helt, jävla Elise! Men yoga är verkligen någonting för mig, det är dock lite bökigt, mycket att hålla reda på och så vidare. Instruktören sa att man bör ge det, åtminstone tre gånger innan man kommer in i det.
/

20:35

Jag har gjort mig iordning inför natten. Och ja, jag lägger mig supertidigt för att slippa vara zoombie klockan 06:30 i morgon bitti när klockan ringer. 

Idag har jag jobbat och tränat. Och jag måste medge att jag älskar bådadelarna. Cash is the shit! Freedom cost. Och träning vet ni ju varför jag älskar så, det har jag ju skrivit om förut men för er som inte varit med så mår jag så bra, både psykiskt som fysiskt. Känner mig sååå härlig i själen samtidigt som jag blir fit. Och i morgon ska Elise och jag också börja på yoga tillsammans. Yoga som är så skönt, man stretchar ju liksom ut alla musklerna kroppen. Men för att tala om ridpasset idag så gick det kanonbra! Jag red barbacka utan trens och gjorde massa kuliga övningar, bland annat volter. Ridningen går verkligen framåt och jag blir så jävla glad när Regina berömmer mig hela tiden! Min balans är inte att leka med. Det är ju även fördelar att ha den när man börjar med yoga också med alla dessa positioner.